viernes, 25 de septiembre de 2009

Algo así como las invasiones bárbaras

No sé si es mi naturaleza hipocondríaca y a veces misántropa, o simplemente el paso del tiempo. Recuerdo perfectamente las palabras de mi padre. ¿Amigos? Cuando te haces mayor puedes contarlos con los dedos de las manos.
Entonces yo, embravecida como de costumbre por mis hormonas y desequilibrios varios, le solté una perorata sobre el sentido de la vida, los grandes valores del hombre, todo muy El Club de los poetas muertos cruzado con las Invasiones Bárbaras.
El hombre, que ya peinaba canas por entonces, se limitó a un: ya me lo contarás tú misma. Y ese día ha llegado.
La tercera década prodigiosa es esa edad donde se navega-naufraga por diferentes caudales y corrientes, desde la presencia de un tardío acné combinado con incipientes arrugas, a la visita a numerosos hospitales sección neonatos para felicitar a tus amigas parideras, a la inauguración de hipotecas, para acabar con unas perspectivas de alargar la soltería hasta los 78, viendo los niveles de irresponsabilidad masculina imperantes.
Porque es cierto, y no quiero hacer de esto un púlpito erradica-hombres, pero si a nosotras nos cuesta caer del guindo, a ellos, vamos, necesitan un helicóptero de emergencias que les aterrice en la pista del Mundo Real señalado con líneas continuas fluorescentes. Porque la palabra compromiso masculino está tomando la dimensión del quebrantahuesos: quedan escasamente 54 en toda la península ibérica.
Las buenas noticias son que mi mundo de ficción cada día es más rico, eso sí, contrastado casi cada noche con la almohada.

7 comentarios:

osruca dijo...

Un dia demanaves per la meva identitat, avui ha arribat el dia. Veritablement qui sóc de veritat, es ni mes ni menys que el número cinquanta quatre. Aquest estatus em permet donar-te un savi consell, com es que t´aparti´s ven enfora del 53 d´aquest sel.lecte club,amb el 54 inclòs. Som els homes grisos que computaritzen la vida a costa de la pura realitat.

Anónimo dijo...

http://www.kirainet.com/almohada-que-te-abraza/

Anónimo dijo...

osruca: no et conformis amb ser home gris, computeritzador, això els hi deixo de bon grat que ho facin els de la Fecsa, amb tots els meus respectes. Jo navego al riu de les fotocòpies però vaig agafant les meves dreceres secretes. Ja te n'enviaré un parell si et fan falta.
Y lo de almohada no está mal, pero si viene de Japón no sé si era algo enfermizo el tema...

pink pony dijo...

No sé què he apretat que surto com a anónimo...

El Caminant dijo...

Posant-nos una mica guerra de sexes:

Tenim, com a màxim, tanta culpa com vosaltres. Perquè els tios a vegades podem ser bastant primaris i simples però de veritat que us compri qui us entengui, em refereixo als clàssics: quan és sí vol dir que no, quan es no vol dir que sí, quan ho podeu tenir no ho voleu, quan ho voleu no ho podeu tenir, etc etc. I clar com que som tant simples doncs les nostres neurones no donen per a tanta complicació emocional.

De totes maneres per arribar al empat tècnic, que crec que és la realitat, doncs dir que el problema al meu entendre és que ara les relacions no duren res perquè no es té paciència: "si no estic bé perquè haig d'aguantar" i, ei!, em sembla fantàstic. Si alguna cosa t'ensenyen les osties de la vida és que estàs sol i has d'afrontar les coses tu sol; si es troba un company de viatge (amb moltes possibilitats que sigui temporal) doncs de puta mare però sabent que ningú et trurà les castanyes del foc.Quanta menys dependència emocional es tingui més feliç es viu, es clar que això a vegades no es pot controlar...

collons quina parrafada he fotut!

Una abraçada

Pink pony dijo...

Totalment d'acord Caminant. No em vull fotre en plan feminista killer tipo Cristina Almeida però el tema tios en la trentena se las trae. Suposo que el tema ties en los treinta també deu ser esfereïdor, però ens trobem amb vàrios casos oficialment contemplats:
1. Ataco als petits, que són indefensos (generalment un comportament molt masculí)
2. No em comprometo perquè tinc una edat mental de 3 anys
3. Em comprometo i la meva vida és pitjor que un capítol repetit del Cuéntame (sogres, oncles, canaris, bla bla...)
En fi, no ho podries explicar millor :)

Anónimo dijo...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu